The Host - Сърша Ронан, Макс Айрънс

Тази новина се представя тук, защото имам вяра в Сърша Ронан. И отново – тази новина е представена тук, защото съм сигурна, че на Стефани Майър трябва да й се забрани достъп до всякакви пишещи устройства. Безкрайните продължения на нейната „здрачна” сага още не са приключили, но за сметка на това са започнали снимките по фантастичния (!) роман „Скитница” („The Host”) от същата авторка.

Филмът ще носи същото заглавие, сценарият е работен от Андрю Никъл, той се заеме и с режисурата, както вече сме ви информирали. Все пак в CV-то му присъства „Гатака” (и „Дилъри на време”, но все едно не съм се сещала за него…) и това до някаква степен ми дава надежда, че на филмовия резултат от това сътрудничество може и да се даде шанс. Най-малкото заради сюжетния детайл „извънземни” – чужда раса почти е приключила с изтребването на човечеството, като е отнела съзнанието на всяка отделна личност. Врагът е невидим, хората стават неволни приемници на извънземните нашественици.

Екранизацията на „Скитница” („The Host”) е просто стремеж да се съберат на едно място известни имена, които да си поиграят на кино и да направят приличен боксофис. Ако ви е любопитно как изглежда снимачната площадка в Ню Мексико – екипът на MTV е готов да ви заведе за секунди там. Премиерата на „The Host” е предвидена за 29 март 2013. Това видео ми показа авторката-милиардерка и вкамени за вечни времена сигурността ми, че никога няма да прочета за нейните вампири, нито пък ще ги гледам…

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Много зле, Никъл почва да затъва, а пък е един от любимите ми режисьори.