Накратко, както ни беше обещано вчера, когато видяхме отличния международен трейлър на фантастичния екшън трилър на Райън Джонсън „Looper”, днес дебютира и новата американска реклама и добрата новина е, че тя изглежда не по-малко любопитна и интересна.

Както си личи от новините ни до момента, винаги сме имали интерес към проекта, но сега филмът определено ни се затвърждава като „must see”.

Досега си мислехме, че моментите с левитацията, които между другото изглеждат доста добре, са свързани с някакво оръжие или с ефект от темпоралното изместване (точно в този момент този термин ни се струва по-подходящ от „пътуване във времето”), но сцената, в която героинята на Емили Блънт си играе със запалката, поставя нещата в друга перспектива.

За протокола, не очакваме филмът да ни отвее главите, но предполагаме, че ще ни предложи доста теми за разговор – от моралните измерения на историята (дори и ние от време навреме разсъждаваме върху подобни неща) до любимите ни, затормозяващи мозъка парадокси – което, както знаете, за нас винаги е плюс.

Looper” е мрачна фантастична история, в която пътуването във времето е изобретено, но е достъпно само на черния пазар. Престъпните босове от близкото бъдеще, които искат да се отърват от някого, го използват, за да изпращат своите жертви назад във времето, където те се ликвидират от наемници, наречени „Loopers”. Един от тези наемници е живеещият в охолство Джо (Джоузеф Гордън-Левит), който методично изпълнява задълженията си до момента, в който открива, че една от жертвите му всъщност е неговата по-възрастна версия (Брус Уилис).

Режисьор на „Looper” е Райън Джонсън, а в ролите освен Брус Уилис и Джоузеф Гордън-Левит ще видим и Емили Блънт, Пайпър Перабо, Гарет Дилахънт, Джеф Даниелс и Пол Дейно.

Премиерата е 28 септември 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments