Ледена епоха 4: Континентален дрейф” („Ice Age: Continental Drift”) е проект, който не ни вълнува особено – последният трейлър ни беше доста безинтересен – но продължаваме да го отразяваме, първо защото знаем, че има доста фенове у нас (да не говорим за любимия на всички Скрат) и второ, защото колкото и да се дърпаме, ще отидем да го гледаме и сме сигурни, че дори ще пуснем някоя и друга усмивка.

Имайки предвид това ни отношение, нямаме намерение да анализираме и коментираме най-новия трейлър на филма, а просто да ви го представим. Вижте го.

http://www.youtube.com/watch?v=bSC3zUVTT6A

В „Ледена епоха 4: Континентален дрейф”, суперобичаните герои от „Ледена епоха” – Мани, Диего и Сид – се впускат в най-голямото си приключение до момента, когато невиждан катаклизъм разцепва целия континент. Разделени от останалата част от стадото, приятелите използват айсберг като импровизиран кораб. Той ги отвежда на епично морско приключение, в което се изправят пред екзотични морски създания, откриват прекрасни нови светове и влизат в битка с безмилостни пирати. А новата среща на Скрат с неговия вечно изплъзващ се жълъд го изпраща на места, където нито един катеричи крак все още не е стъпвал.

Вижте и няколко плаката на филма!

Ледена епоха 4: Континентален дрейф

Ледена епоха 4: Континентален дрейф

Ледена епоха 4: Континентален дрейф

Ледена епоха 4: Континентален дрейф

Ледена епоха 4: Континентален дрейф

Ролите на български се озвучават от Христо Мутафчиев, Койна Русева, Николай Урумов, Мариан Маринов и Георги Тодоров.

Премиерата е 4 юли 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments