Колин Фарел и Джесика Бийл - „Зов за завръщане” („Total Recall”)

If I am not me, then who the hell am I?

В предишните ни новини, посветени на „Зов за завръщане”, споделихме колко объркано и неопределено се чувстваме спрямо този проект – лутащи се от изначалната тоталната ненавист към дързостта да се прави римейк на една фантастична класика като филма на Верховен, към (еретичните) помисли, че благодарение на актьорския екип и едно-две интересни художествени решения, филмът може да не се окаже чак такава трагедия – и как се надявахме, първият официален трейлър да разсее съмненията ни (в една или друга посока) и веднъж завинаги да решим какво мислим по въпроса. Само дето не ни се получи и трейлърът ни остави още по-объркани.

Сега обаче от Sony представят нов удължен трейлър, който въпреки адски дразнещите препратки към оригиналния филм – само затвърждаващи това, което всички, свързани с проекта, отказват да признаят публично, а именно, че става дума за абсолютен римейк, а не за нова екранизация на разказа на Филип К. Дик – успява, при това доста категорично, да наклони везните в положителна посока.

Какво да кажем, определено сме заинтригувани. А ако в действителност бяха показали и емблематичните три гърди… щеше да е чудно.

Но да оставим това настрана. Според нас трейлърът изглежда прекрасно и ако сред всичкия здрав (техно) екшън и визуални красоти (в това число и главните актриси) вмъкнат и мъничко смисъл, имаме шансове, ако не за хубав филм, то поне за приличен – нещо, което до този момент, поне за нас, беше немислимо.

Добре дошли в „Rekall”, компанията, която с един малък имплант може да превърне мечтите ви в истински спомени. За работещия във фабрика Дъг Куйед (Колин Фарел) мисловното пътешествие звучи като перфектната почивка от обикновеното му съществуване. Но когато процедурата се обърква, Куейд изведнъж се превръща в преследван човек. С размита граница между фантазия и реалност и с личния му свят, висящ на косъм, Куейд трябва да открие истинската си самоличност, истинската любов и истинската си съдба.

Режисьор на „Зов за завръщане” („Total Recall”) е Лен Уайзман („Подземен свят”, “Умирай трудно 4”), а в ролите са Колин Фарел, Джесика Бийл, Кейт Бекинсейл, Брайън Кренстън и Бил Най.

Българската премиера е 18 август 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

8 Comments

  1. ох, маммааа! много добро решение ролята на айрънсайд да се изпълнява изцяло от бекинсейл. женски бой, мадафака! 😀