Гослинг в „Only God Forgives”

При все че Only God Forgives не е продължение на „Drive”, двата филма са от една Вселена…” На нас това определение ни звучи повече от обещаващо! Не само защото сме почитатели на предишното общо „чедо” на Николас Уиндинг Рефн и Райън Гослинг, а и защото (понякога) вярваме на характеристиките, които филмите получават на престижни фестивали – като Кан например. Цитатът в началото на новината е оттам, след като са били показани известно количество готови минути. Ето какво още споделя един от наблюдателите:

„Има няколко отчетливи прилики с „Drive” – дълги фартови кадри, свободно използване на неоново осветление (в случая най-вече пурпур и зелено) и мълчаливия, жесток герой на Райън Гослинг…”

Споменава се и един елемент от сцена, в която героя на Гослинг напъхва ръката си в устата на някакъв тип и го влачи за ченето до края на коридора, където се намират. Самият Рефн описва проекта като трилър, продуциран като уестърн в далекоизточна атмосфера, чиито герой е един модерен каубой. Тръпнем в очакване да видим как ще изглежда тази смес от жанрове в трейлър-вариант, а междувременно предлагаме на вниманието ви прелюбопитни фотоси от снимачния процес.

Гослинг в „Only God Forgives”

Гослинг в „Only God Forgives”

Гослинг в „Only God Forgives”

Only God Forgives

Преди 10 години Джулиан (Райън Гослинг) убива полицай и избягва от закона, а сега управлява клуб за тай-бокс в Банкок, който служи за фасада на нарко-операции. Когато братът на Джулиан убива проститутка, полицията се обръща към пенсионираното ченге Чанг, наричан „Ангела на смъртта”. Чанг позволява на бащата на момичето да ликвидира убиеца, след което „възстановява реда”, като отрязва дясната ръка на мъжа. Майката на Джулиан Джена (Кристин Скот-Томас) – глава на могъща криминална организация – пристига в Банкок, за да прибере тялото на сина си. Тя заръчва на Джулиан да намери убиеца на брат му и да „отприщи ада”. Джулиан е вманиачен в идеята да победи „Ангела на смъртта” и го предизвиква на боксов мач; надява се да намери своето духовно удовлетворение, но… Чанг триумфира. Бясна, Джена жадува за отмъщение и така започва кърваво пътешествие през предателство и мъст към финалната конфронтация …

Още впечатления по проекта – в споделеното до момента

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *