Никой не може да обвини Николас Виндинг Рефн, че стои без работа и не може да се реши какво точно му се прави след успеха на „Drive: Живот на скорост” – вярно е по-скоро обратното и той има прекалено много проекти, за които едва ли ще му стигне времето. Разбира се, някои от тези проекти са само продуцентски и сега към тях (според Deadline) се присъединява доста неочакваният „Barbarella”.

Изненада на няколко фронта – първо, не сме очаквали комбинацията Рефн и Барбарела, въпреки че режисьорът явно си пада по подобни комикс и кино героини (обявения на всеослушание интерес към филм за Жената-чудо така и не даде резултат и мечтата му ще си остане неосъществена). Второ, този път става дума за сериал на „Gaumont” и продуцента Марта Де Лаурентис, а доскоро доста разпалено се говореше за нов кино-филм, при това под режисурата я на Робърт Лукетик, я на Робърт Родригес, които – по всичко личи – са вдигнали ръце и са се предали на прословутия „development hell”. Честно казано, на нас идеята Рефн да режисира ни харесва много повече и смятаме, че има шанс за нещо наистина нетипично.

Според все още крайно скромната и първоначална информация, Рефн ще режисира пилота, а основната му роля в сериала ще е на изпълнителен продуцент. Но това е, ако въобще се стигне до сериал – не ни се иска да урочасваме проекта и то в зародиш, а и Барбарела няма нужда от нашата помощ, тя си е бая урочасана така или иначе. Все пак се надяваме сериалът да го бъде и ни е адски любопитно коя актриса ще се пробва/ще бъде избрана за ролята, която толкова тясно свързваме с Джейн Фонда. И като казахме тясно…

Джейн Фонда

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *