Скорсезе и ДиКаприо

За първи път споменахме за „The Wolf Of Wall Street” лятото на 2010, когато Мартин Скорсезе се беше отказал от него и се очакваше Ридли Скот да поеме юздите. Но независимо кой режисьор се спряга, това си е проект на Леонардо Дикаприо и той явно е твърдо решен да изиграе главната роля, без да се притеснява от караниците на „Warner Bros.” и „Paramount” (които объркаха плановете през 2007, когато за първи път се заговори за екранизацията) и натоварената програма на любимите му режисьори.

Сега става ясно, че упорството си е заслужавало, защото не само снимките започват този август, но и според Deadline режисьор все пак ще е Скорсезе. „Red Granite Pictures” закупиха правата за екранизиране на мемоара на Джордан Белфорт миналата пролет и се очаква разпространител на бъдещия (100%) хит да се намери на тазгодишния фестивал в Кан.

Особено подходящ за сегашния финансов климат, „The Wolf Of Wall Street” всъщност е историята на брокера Джордан Белфорт, който през 80-те и 90-те изкарва състояние на Уолстрийт и на 36 години вече е мултимилионер… и затворник след мащабно ФБР разследване, свързано с банкова корупция и мафиотски сделки.

Повече за Белфорт можете да научите от краткото клипче по-долу (не е кой знае колко вълнуващо, но поне говори самият той), а за „The Wolf Of Wall Street” ще ви държим в течение.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

  1. Междувремнно хвърлете едно око на „Boarding Gate“, той няма обремененост с „Уолстрийт“ и американското кино като цяло.

  2. @радо
    Кой „Boarding Gate“? Този с онази мръсница Азия Ардженто ли?

    @The Bear Jew
    Аз ще почакам малко, преди да се навия здраво! 🙂

  3. @ Дринов

    Всеки нов филм на Марти за мен е нещо като „Прометей“(за който нямам никакво търпение просто!) или всеки голям и истински значим проект свързан с вселената на „Alien“ за теб. 🙂