Миналия път споменахме, че откъм ъпдейти и количество материали, рекламната кампания на „Черният рицар: Възраждане” все повече и повече заприличва на тази на „Прометей” и пред вас е доказателството, което идва под формата на нов тв спот, банери, плакати и, разбира се, снимки.

Първи е най-новият телевизионен спот на филма, озаглавен „Rise”, който залага на екшъна и за първи път от началото на рекламната кампания на филма наистина имаме усещане, че „Възраждане” ще бъде обещаният „епичен завършек” на Нолановата сага за Батман.

Продължаваме с два нови банера, които въпреки че не са 100% в стила на предишните, отново са радващи. Общо взето, това е един от елементите, които им се получават.

Черният рицар: Възраждане

Черният рицар: Възраждане

Следват два промо плаката, които не са особено сполучливи. Не, че са лоши, просто не ни радват особено – определено мрачната (дъждовна) серия е къде-къде по-добра.

Черният рицар: Възраждане - плакат

Черният рицар: Възраждане - плакат

И накрая завършваме с две снимки от печатното издание на „Empire”. По принцип на този етап от кампанията едва ли бихме пуснали подобни сканирани снимки, но тази, на която Ан Хатауей е със затворнически гащеризон, ни се видя любопитна.

Черният рицар: Възраждане - Крисчън Бейл и Майкъл Кейн

Черният рицар: Възраждане - Ан Хатауей

Режисьор на „Черният рицар: Възраждане” е Кристофър Нолън, а в ролите са Крисчън Бейл, Майкъл Кейн, Гари Олдман, Том Харди, Ан Хатауей, Джоузеф Гордън-Левит, Джуно Темпъл, Марион Котияр, Даниел Санджата, Джош Пенс, Матю Модийн, Том Конти и Джоу Кинг.

Българската премиера на филма е 27 юли 2012.

Повече за филма вижте в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

  1. Плакатите на „Черният рицар“ бяха класа над всичко, което излезе до този момент. Най-добър си остава този със счупената маска на Батман и изгарящият му символ на фона на Готам (този без Батман). 🙂

  2. Тийзърът не е лош. Банерите са отврат обаче.
    Ами, айде, да идва, да райзва и да се свършва, че ми писна вече. 🙂

  3. @Кристиан Валентинов
    Предполагам имаш предвид всичко, което излезе до този момент свързано конкретно с филма, нали? Защото този път рекламата определено е назад.
    Иначе плаката със счупената маска е много здрав.

    @Silver
    Чудни са банерчетата. 🙂
    И аз съм да „райзва“ вече! 🙂

  4. @Дринов

    Да. Не съм го очаквал от филм на Крис Нолан, честно казано. 🙂

  5. В интерес на истината и аз не го очаквах. Смятах, че ще има някакъв нечовешки „вайръл“ свързан с Бейн и с това, че Батман е извън закона, ама…