О, да! Само седмица след като видяхме Рейчъл Макадамс и Нуми Рапас в първия горещ кадър от „Passion“ на Брайън Де Палма, е ред на нов поглед към филма, който идва под формата на плакат и поредица прелюбопитни секси снимки, които допълнително засилват очакванията ни към него – ако въобще е възможно такова нещо, защото те и без това са нереално високи.

Ако досега не сте се запознавали с проекта, „Passion“ е римейк на френската психодрама „Love Crime” с Кристин Скот Томас и Людивин Сание и разказва за опасна игра на прелъстяване между млада служителка в голяма международна фирма и властната ѝ и пресметлива шефка.

„Passion” на Де Палма

„Passion”

„Passion”

„Passion”

„Passion”

„Passion”

Ето и промоционалния плакат.

„Passion”   - плакат

На финала да кажем, че на предстоящия фестивал в Кан, продуцентите и Де Палма ще представят филма си на евентуални инвеститори и разпространители и се надяваме, че покрай това ще изскочат още интересни неща, свързани с него, като например промо трейлъра, за който напоследък се говори доста усилено.

Еротичен трилър в традицията на „Dressed To Kill” и „Първичен инстинкт”, „Passion” на Брайън де Палма е история за смъртоносната битка за власт между две жени в безмилостния свят на международния бизнес. Кристин притежава стил и елегантност, така типични за жена, която разполага с пари и власт, а нейното протеже – невинната, симпатична и наивна Изабел – има десетки брилянтни идеи, които Кристин без проблем и без скрупули открадва. Нали и двете са в един отбор… Кристин се наслаждава на контрола си над по-младата жена, завличайки я все по-дълбоко в игра на прелъстяване и манипулиране, на власт и унижение. Но когато Изабел попада в обятията на един от любовниците на Кристин, започва истинска война. В нощта на убийството Изабел е на балет, а Кристин получава прелъстителна покана. Но от кого? Кристин обожава изненадите. Чисто гола, тя се отправя към загадъчния любовник в спалнята…

Режисьор на „Passion“ е Брайън Де Палма, а в ролите освен Рейчъл Макадамс и Нуми Рапас ще видим Доминик Купър, Каролине Херфурт и Пол Андерсън.

Премиерата на филма е предвидена за следващата година.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Рейчъл извървя огромен път от гимназиална кифла в Mean Girls до тази снимка на канапето….

  2. Рейчъл е рядко лъчезарна и естествена, независимо че е сладникава до горчиво, и се радвам, че Де Палма ще ни позволи да я видим в образа на фатална жена… Още помня Ребека Ромейн под неговата режисура, сигурен съм, че ще запомня и Рейчъл. 🙂

  3. @MKT
    True! А тази снимка на канапето… Ох, леле! 🙂

    @Виво
    Че кой не помни Ребека Ромейн?! 🙂 🙂 Особено в сцената в тоалетната с Рий Расмусен… 🙂
    Гаранция, че и Рейчъл ще остави траен спомен! 🙂