Вчера ви представихме „огнения” плакат на „Черният рицар: Възраждане” („The Dark Knight Rises”) и стана въпрос, че очакванията са, с наближаването на премиерната дата на филма, рекламната кампания да се пораздвижи малко. Е, не очаквахме това да стане само ден по-късно, но какво значение има всъщност?

Раздвижването идва под формата на шест „character posters”, които представят основните герои Батман, Жената котка и Бейн, всеки в два варианта – мрачно и апокалиптично дъждовен и зимно-снежен.

Черният рицар: Възраждане - плакат

Черният рицар: Възраждане - плакат

Черният рицар: Възраждане - плакат

Черният рицар: Възраждане - плакат

Черният рицар: Възраждане - плакат

Черният рицар: Възраждане - плакат

Кофти време в Готъм, а? Съвсем определено мрачната серия ни допада повече. Освен това, тя си е и естествено продължение на темата, която видяхме в плакатите до момента. Снежните са ни малко… meeeh и общо взето само Батман ни изглежда нормално. Бейн и Жената котка ни стоят доста неестествено.

Абе, май-май, този път не им се получават плакатите на Нолан и на “Warner”. Спомняме си тези на „Черният рицар” и по-специално тези на Жокера до какъв екстаз ни докарваха…

Режисьор на „Черният рицар: Възраждане” е Кристофър Нолън, а в ролите са Крисчън Бейл, Майкъл Кейн, Гари Олдман, Том Харди, Ан Хатауей, Джоузеф Гордън-Левит, Джуно Темпъл, Марион Котияр, Даниел Санджата, Джош Пенс, Матю Модийн, Том Конти и Джоу Кинг.

Българската премиера на филма е 27 юли 2012.

Повече за филма вижте в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Тая Ан Хатауей не мога и не мога да я възприема на сериозно. Много ми е симпатична, ама става единствено за разтоварващи комедии. Дано в този случай да бъркам. Иначе постерите са готини. Бейн е внушителен!