По всичко изглежда, че очакваната от нас (да, ние сме едни от малкото хора, които не са разочаровани от поредицата снимки, които видяхме до момента, пък и смятаме, че е супер тъпо да съдим за цял филм само по няколко, не особено добри фотографии) нова, мрачна и по-близка до комикса екранизация на „Judge Dredd” е поела по стъпките на „Тъмни сенки” на Тим Бъртън.

В смисъл, че през един изключително дълъг период, единствените рекламни материали, които виждахме от него бяха снимки, снимки и пак снимки до откат и същото нещо се поучава и с „Dredd”. Вместо трейлър, или поне тийзър, че дори и тийзър на тийзъра – на този етап бихме приели всичко – получаваме поредната партида от снимки, при това голяма част от тях вече сме виждали, нищо, че бяха с лошо качество.

Все пак имаме известен повод да сме развълнувани, защото получаваме първия официален поглед към основния злодей на филма Ма-Ма, чиято роля се изпълнява от Лина Хийди. За тези от вас, който са пропуснали новините ни до момента, Ма-Ма е главният антагонист на филма и главатарка на нарко-банда, която търгува с „reality-altering” наркотик, наречен SLO-MO. Ма-Ма деспотично управлява огромна структура от сгради, известни като „Peach Trees”, където се развива и по-голямата част от действието.

Лина Хийди в „Dredd”

Доста сериозни белези.

Ето и по-качествен вариант на „скановете” от “Empire”, които видяхме в края на юли миналата година.

Dredd

Dredd

Dredd

Dredd

Dredd

На опасните улици на Мега Сити, единственият оазис на псевдо-цивилизация, останал на прокълнатата планета, съдията Дред е най-страшният от елитните Улични съдии, които – ако се налага – имат правото да арестуват, осъждат и екзекутират престъпници.

Режисьор на филма е Пийт Травис („Точен прицел”), а в ролите ще видим Карл Ърбан като Дред, Лина Хийди като антагониста Ма-Ма и Оливия Търлби като партньора на Дред, Касандра Андерсън.

Премиерата е 21 септември 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *