Досега, рекламната кампания на дългоочаквания, надяваме се епичен, завършек на Нолановата трилогия за Батман „Черният рицар: Възраждане” („The Dark Knight Rises”) не беше разочарование, но не беше и нищо специално, особено в сравнение с други високопрофилни филми тази година.

С наближаването на премиерата обаче очакваме да се пораздвижват нещата. Ето, в началото на месеца видяхме нов епичен трейлър, а сега получаваме и нов плакат. Той използва мотива с рушащите се сгради от първия тийзър постер – с тази разликата, че този път всичко гори (подобаващо за анархичната ситуация в Готъм) – и най-накрая прибавя емблематичната фигура на Батман.

Черният рицар: Възраждане - плакат

A fire will rise!

Не е някакъв шедьовър, нито като дизайн, нито като изпълнение, но крайният резултат е приятен и нямаме нищо против да се сдобием с един подобен плакат. Все още обаче, вторият тизйър постер ни е любим – има нещо наистина пленително в счупената маска…

Режисьор на „Черният рицар: Възраждане” е Кристофър Нолън, а в ролите са Крисчън Бейл, Майкъл Кейн, Гари Олдман, Том Харди, Ан Хатауей, Джоузеф Гордън-Левит, Джуно Темпъл, Марион Котияр, Даниел Санджата, Джош Пенс, Матю Модийн, Том Конти и Джоу Кинг.

Българската премиера на филма е 27 юли 2012.

Повече за филма вижте в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Знаех си, че съм го виждал някъде Брус Уейн – и той бил от Възраждане 😉