Ребека Хол заменя Джесика Частейн

В края на април научихме, че Джесика Частейн е най-новото попълнение в доста приятния кастинг на „Железният човек 3” (като изключим лошата новина, че Черната вдовица на Скарлет няма да се завърне). При това ролята на Частейн трябваше да на „секси учен, която не отстъпва по интелект на Тони Старк” – казваме „трябваше”, защото само няколко седмици по-късно се наложи тя да се оттегли. Казват, че лошите новини се разпространяват най-бързо, но точно тази не успяхме да я отразим моментално.

Ето какво обяви самата актриса на Facebook страницата си:

„За съжаление, „Железният човек 3” няма да се получи. Програмата ми е препълнена и не мога да намеря време за нищо ново. Медиите обявиха възможността за присъединяването ми прекалено рано. Знам, че много от вас искаха да участвам и съжалявам, че ще трябва да ви разочаровам. Надявам се в бъдеще да снимам друг „Marvel” филм. Шейн Блек и всичко от екипа на „ЖЧ3” са наистина страхотни. С нетърпение ще чака филма по кината.”

Наистина жалко, че няма да видим Джесика в ролята, но абсолютно одобряваме избора на „Disney” и „Marvel” (според Variety) за нейна заместничка, Ребека Хол. Наистина е втори избор – във всеки възможен смисъл – но всички сме наясно, че е добра актриса и със сигурност ще изглежда отлично в бялата лабораторна престилка. Да не забравяме също така, че продуцентите и режисьорът Шейн Блек нямаха много време за размисъл – снимките на „Железният човек 3” започват този месец (първо в Северна Каролина, после в Китай), за да имат достатъчно време за пост-продукция и доизкусуряване на ефектите преди премиерата след точно една година.

Във второто продължение на „Железният човек” ще се завърнат Робърт Дауни джуниър, Гуинет Полтроу и Дон Чийдъл, а към тях ще се присъединят Бен Кингсли, Гай Пиърс и Анди Лау. Режисьор е Шейн Блек, а официалната премиера е 3 май 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments