Премиерата на “Снежанка и ловецът” („Snow White and the Huntsman”) е на прага ни, но преди да се отправим към киносалоните има време поне за още един рекламен ъпдейт. Няма да влизаме в подробности за филма – вече сме писали достатъчно – а просто ще ви представим последните неща около него, както и такива, които по една или друга причина сме пропуснали, какъвто е случаят с ТВ спотовете и поредицата плакати най-долу.
Започваме с чисто новия интерактивен трейлър на филма, който традиционно за този род реклами предлага тонове информация за всички периоди на продукцията, представена под формата на факти, видеа зад кулисите, концептуални рисунки и други подобни.

По принцип интерактивните трейлъри са доста яки и информативни и този не прави изключение. Чудим се обаче как така няма повече подобни реклами – последната, която видяхме, беше преди повече от година за „Бързи и яростни 5”. За съжаление, трейлърът вече не е активен, но ако ви се гледа нещо подобно, може да хвърлите едно око на още по-старата интерактивна реклама на „Социалната мрежа”.

Продължаваме напред с няколко обикновени клипове и международен трейлър:

http://www.youtube.com/watch?v=nOCOT8LSVwc

И накрая завършваме със споменатата по-горе поредица плакати

Снежанка и ловецът - плакат

Снежанка и ловецът - плакат

Снежанка и ловецът - плакат

Снежанка и ловецът - плакат

Снежанка и ловецът - плакат

Снежанка и ловецът - плакат

Снежанка и ловецът - плакат

В епичното екшън-приключение Снежанка (Кристен Стюарт) е единствената по-красива и добра от Злата кралица (Чарлийз Терън), която – както знаем от приказката – иска да я унищожи. Само че младата жена, която заплашва деспотичната владетелка, е била обучавана в „изкуството на войната” от Ловеца (Крис Хемсуърт), който не могъл да я убие. Принцът (Сам Клафлин) пък, както си му е редът, е очарован от красотата на младата жена – и от нейната сила.

Режисьор на „Снежанка и ловецът” е Рупърт Сандърс, а актьорският състав включва Кристен Стюарт като Снежанка, Чарлийз Терън като Злата кралица, Крис Хемсуърт като ловеца, Сам Клафлин като принца и Иън Макшейн, Тоби Джоунс, Боб Хоскинс, Еди Марсън, Стивън Греъм, Рей Уинстоун и Ник Фрост като джуджетата.

Българската премиера е 8 юни 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Кристен Стюарт има една такава физиономия незнам даже на какво да я оприлича може би уморена, отегчена или апатична, а защо ли не безметежна абе все едно не е заинтересувана от нищо в живота..