Дори и разочарованието „Alcatraz” не успя да промени положението – всеки нов сериал на Джей Джей Ейбрамс е добра новина и заслужава най-малкото да му дадем шанс. Разбира се, това топло отношение няма да продължи вечно, ако не получим нещо в замяна, а последното му предложение, гореспоменатият „Alcatraz” напълно заслужено беше прекратен след първия си сезон – за съжаление, не само не се оказа толкова як, колкото ни се искаше, ами направо си затъпя и пропиля една наистина обещаваща идея.

Да се надяваме, че това няма да се случи и с предстоящия „Revolution”, постапокалиптичен сериал за бъдеще, в което няма електричество. Една вечер всичко се изключва и край… Всъщност вижте сами за какво става дума в този 4-минутен разширен трейлър, представен от NBC.

Изглежда интересно и при всички положения ще го пробваме, когато тръгне по малките екрани, но просто не можем да се отървем от неприятното чувство, че прекалено много неща могат да се объркат. Ейбрамс като че ли прекалено лесно си дава името на разни пилоти/сериали/идеи, по които всъщност не е работил кой знае колко; изключително компетентният Джон Фавро (считаме, че вината за „Каубои и извънземни” не е негова) е режисьор на пилота, но както сме обзети от съмнения, това само ни напомня, че Джон Фавро няма да е режисьор на следващите епизоди; колкото и да обичаме постапокалиптичните истории и спец-ефектите, „Terra Nova” (вероятно се опитвате да забравите тази излагация) малко ни вгорчи вкуса; актьорските изпълнения силно ни смущават, нищо че става дума за трейлър…

Да, има милион предпоставки да се окаже поредната брадва, но никога не се знае – може пък да е точно това, което искаме. Ще разберем тази есен.

В „Revolution” участват Били Бърк, Трейси Спиридакос, Греъм Роджърс, Джей Ди Пардо, Зак Орт, Мария Хауъл, Дейвид Лайънс, Джанкарло Еспозито, Андреа Рот и Тим Гини. Режисьор на пилотния епизод е Джон Фавро, а създатели на сериала са Джей Джей Ейбрамс и Ерик Крипки („Supernatural”).

Премиерата е тази есен.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

8 Comments

 1. Алкатраз си е много хубав!!!

  Тъпите хамбургери нищо не разбират! 😀

 2. „Terra Nova” си беше приятно филмче, а спирането му е сред мистериите на съвременната американска телевизия. Все пак рейтингите бяха стабилни, а от Фокс бяха казали, че шоуто е на печалба…

 3. @Ivcho
  Даже не го догледах! 🙂

  @MKT
  Човек, с теб имаме много сериозни разминавания. Трябва някой път да се видим да полафим на живо. 🙂 🙂 🙂

 4. Дринов, не казвам, че Тера Нова беше някакъв шедьовър, ала първите четири – пет сезона на Досиетата Х, казвам само, че беше приятно филмче с което спокойно губиш час.

 5. @Дринов

  Значи си пропуснал най-интересната част! 😀

  А колкото до Тера Нова, не беше това което трябваше да бъде!

  За неговото спиране съм съгласен!!!

 6. @MKT
  Аз губех по два, защото ми трябваше време и за възстановяване. 🙂 🙂

  @Ivcho
  Колко пък да е интересна тази част? И коя е тя? Последният епизод ли?

  А иначе ми е тъпо, че като любители на фантастиката, вместо да се радваме, че има опит за мащабни жанрови сериали, ние дуднем и заклеймяваме нещо, от което още нищо не сме видели.