Всеки нов филм на френския режисьор Мишел Гондри е събитие и повод за радост, а случаят с „The We and I” е още по-специален, защото след относително неуспешен флирт с голямото холивудско кино със „Зеленият стършел”, той се завръща към това, което умее най-добре – оригиналните и предизвикателни независими филми.

Информацията около „The We and I” беше доста противоречива – последно чухме, че най-вероятно филмът ще представлява почти документален разказ за отношенията на група деца в училищен автобус, примесен с фантастичен сюжет за пътуване във времето и машина за подмладяване, но гледайки първия трейлър на филма оставаме с впечатление, че фантастичният елемент ще остане за следващия филм на Гондри „Mood Indigo”, познат още като „The Foam Of Days”. Разбира се, възможно е и да грешим. Вижте и вие и преценете за себе си.

http://www.youtube.com/watch?v=PZTkwEmjan0

Изглежда като приятен малък филм с леки документални окраски, без излишни изгъзици както в историята, така и във визията. Вижда се, че определено не е за всички, но на нас ни допада и със сигурност искаме и ще го гледаме, по един или друг начин.

А сега вижте няколко снимки, както и официалния плакат на филма.

The We and I

The We and I

The We and I

The We and I

The We and I

The We and I

The We and I

The We and I

The We and I

The We and I

The We and I

The We and I - плакат

Премиерата на „The We and I” е на фестивала в Кан, който започва тази седмица.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments