Райън Рейнолдс

Няма смисъл да задълбаваме в абсурдните продължения и ТВ издънки на филм, чийто оригинален таглайн е „There can be only one” – истината е, че един римейк на „Шотландски боец” не е най-ужасната идея на Холивуд, особено след като режисьор ще е определено компетентният Хуан Карлос Фреснадийо. Крайно време е да се прехвърлим към най-новите подробности около проекта, особено след като се бавихме десетина дена и едва намерихме време да натракаме тази кратичка новина.

Разбира се, най-важният въпрос (по-важен дори от режисьора) е кой ще изиграе главната роля на безсмъртния планинец и, честно казано, не знаем какво да мислим за обявеното от Variety име – Райън Рейнолдс. Като цяло го харесваме момчето, но първо, както и преди сме казвали, нещо не му се получават главните роли, и второ, ако той е Шотландския боец… да, ще има екшън, но забравете за всякакви кървища, мрачна атмосфера и онова безсмислено “rated R” насилие, което всички толкова обичаме. Холивуд не би рискувал да отблъсне фенките. А Рейнолдс в главната роля, даже и с най-черния сценарий в историята на киното, пак ще е забавен и чаровен, че и три пръста отгоре. Или направо ще си е романтична комедия.

Сега въпросът е дали тази новина ще бъде официално потвърдена и след това, ако Рейнлодс наистина е новият Шотландски боец, кой ли ще е неговият Шон Конъри (и дали отново ще вземат истински шотландец за ролята на египтянин, когото да кръстят Хуан Санчес Вия-Лобос Рамирес)? И кой ще е техният Кланси Браун? Би било супер да е Кланси Браун, но не разчитайте много.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

8 Comments

  1. Хм, интересна новина. Първите два Шотландски боеца, въпреки къвищата, са ми едни от най-хубавите детски спомени (едно време нямахме такова извратено мислене като днешните хлапета, за жалост…) и въпреки, че сериала не беше нищо особено, пак ставаше за убиване на време в делничните следобеди. А относно Райън – според мен един доста по-драматичен Колин Фарел би бил доста по-сполучлив избор, просто както казвате, Райън просто не е за такива мрачни истории.

  2. Колин Фарел като Конър МаКлауд звучи наистина доста по-добре от Райън Рейнолдс. А иначе за ролята на Шон Конъри има достатъчно добри изпълнители … аз поне веднага се сещам за Пиърс Броснан, Лиъм Нийсън и Джеф Бриджис 🙂

  3. Разочароваш ме 🙂 Трябваше да си махмурлия, не да ми гласуваш тука 🙂 🙂

  4. И аз съм „за“ Нийсън 😉
    И колкото да го харесвам Рейнолдс (подсещам за „Теория на хаоса“ и „Светулки в градината“, и „Деветките – The Nines“), не ми отива някак си за тази роля…
    Ама не че ни питат, де!
    Альоо, Жертвата – ти бързо изтрезняваш, май 8)
    Ама пък читателите са ти едни благодарниии! 😀 😛