You know me. I’m sensitive.

Няма да изпадаме в излишни подробности и просто ще ви представим „A Fantastic Fear of Everything”, най-новия филм с участието на Саймън Пег, който влиза в ролята на писател (доскоро на детски книги, но вече криминален) с парализиращи и всевъзможни фобии. Доста черен хумор, приятен стил и още отсега си личи, че Пег е просто съвършен в ролята – какво друго му трябва на човек? Вижте трейлъра, а ако ви стане любопитно, по-долу има и плакат и официален синопсис.

What is your earliest memory?” Само на нас ли ни се струва, че под ненормалната анимация и абсурдните случки, които сами по себе си са супер яки, всъщност ще се крие истински, смислен и качествен филм.Стискаме палци!

Ето го и обещания, официален синопсис на филма, последван от първия плакат:

Джак (Саймън Пег) е автор на детски книги, преквалифицирал се на криминален писател, чиито проучвания за живота на викторианските серийни убийци го превръщат в параноична развалина. Когато получава неочакван шанс от измъчения си агент и загадъчен холивудски продуцент проявява необясним интерес към негов сценарий, Джак е принуден да се изправи лице в лице с най-ужасните си страхове, сред които любовния му живот, прането, таралежа и произхода на всички страхове. И така „големият му шанс” бързо се превръща в „големия му срив”.

Fantastic Fear of Everything - плакат

A Fantastic Fear of Everything”, режисиран от Криспиън Милс (някогашния фронтмен на „Kula Shaker”) с помощта на Крис Хоупуел, излиза по британските кина на 8 юни. Освен Саймън Пег, във филма участват още Пол Фрийман, Клеър Хигинс и Амара Каран.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments