Gangster Squad

Back East I was a gangster. Out herе I’m God!

След няколко официални снимки, „Warner Bros.” най-накрая представиха първия трейлър на „The Gangster Squad” на Рубин Флейшър – проект, който следим отблизо и очакваме с доста голям интерес – и въпреки че определени (визуални) моменти от него ни изглеждат прекалено модерни, определено сме доволни.

Основният фокус на „Gangster Squad” е специално отделение на лосанджелийската полиция, което е формирано през 40-те години на изминалия век, за да се бори с растящото влияние на мафията по източното крайбрежие на Съединените щати и по-специално с небезизвестния Мики Коен, който започва криминалната си кариера като „мутра” на Ал Капоне.

Е, не е „Поверително от Ел Ей”, ама кой филм от последните 15 години е? Има един-два много любопитни кадъра и момента – например в киното – но като че ли най-големият плюс на филма е актьорския състав, включващ Джош Бролин, Райън Гослинг, Ник Нолти, Ема Стоун, Джовани Рибизи, Антъни Маки, Робърт Патрик, Майкъл Пеня и разбира се Шон Пен, когото са направили (явно) да прилича на Мики Коен и изглежда като абсолютен змей – а като говори, някои неща не му ги разбираме.

Режисьор на „The Gangster Squad” е Рубин Флейшър („Zombieland”, „30 Minutes or Less”), а сценарият е дело на бившия полицай Уил Бийл и е базиран върху поредица от статии на Пол Либерман в „LA Times”.

Премиерата е обявена за тази есен.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

9 Comments

 1. Без премиерна дата за България на този етап. Да се надяваме, че все пак ще го видим на голям екран.

 2. Малоумен трейлър. Много мразя да мешат епохите по тоя начин. Тая R ‘n’ B ли е, рап ли е, що ли е звукова чекия, към края на трейлъра, го превръща в шибано лайно!!!

  През първите 15 секунди си мислех точно за „Поверително от Ел Ей“, ама явно летвата е прекалено висока.

  Well… остава малката възможност да съм в тотална грешка и (просто) трейлърът да е… МАЛОУМЕН!

 3. Скапаният и абсурден хип-хоп наистина насира и без това твърде генеричния и бездушен трейлър.

 4. @zau bau
  Гледа ли го? От де знаеш, че е тъп?

  @Cinema Newswalker
  Прилича на Де Ниро отвсякъде!!! Познах ли? 🙂

  Рапа малко разваля усещането, но това е само трейлър, тъпо ми се вужда само на базата на тази музика да съдите толкова строго. По-бих приел това, че има прекалено модерни похвати в него. Движение на камерата и каданси…, а и визията е по „видео“ ориентирана – знаем, че това не се харесва на много хора.