Писна ли ви? На нас все още не. Пък и избутахме го дотук, няма да се отказваме баш накрая, я. Освен това, още съвсем малко остана – другата седмица по това време вече ще сме гледали филма поне веднъж. Това ще рече, че тази новина като нищо може да се окаже последната, която пускаме за „Прометей”. Затова проявете разбиране и вижте един интересен поглед зад кулисите, озаглавен „The Vision of Prometheus”, както и един любопитен клип от филма.

The Vision of „Prometheus

За финал хвърлете едно око и на един нов телевизионен спот.

Режисьор на „Прометей” („Prometheus”) е Ридли Скот, а в ролите ще видим Нуми Рапас, Майкъл Фасбендър, Чарлийз Терън, Идрис Елба, Гай Пиърс, Логан Маршал-Грийн, Рейф Спол, Шон Харис, Кейт Дики, Бенедикт Уонг и Патрик Уилсън.

Премиерата е 1 юни 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Очакванията ви за филам са толкова големи, че на практика е невъзможно да ги оправдае. И всъшнист не виждам как е възможно, точно хора като вас(занимаващи се с гледане и анализ на филми, едва ли не професионално) да са чак пък толкова… надъхани за който и да е филм. Би трябвало вече да сте наясно, че киното си е… business as usual, а в случая с Холивуд… corporate business as usua. Така че, какво толкова очаквате… 🙂 ?!?

  2. Няма как очакванията да не са големи това все пак е Ридли Скот мамка му бащата на пришълеца през далечната 1979 създаде измутилена концептуална визия искам да го видя сега какво ще направи със съвремени технологии и практически неограничен бюджет..Наскоро отново го гледах на блу рей еми няма какво друго да кажа – шедьовър наистина имаш чувството, че си в космоса такова чувство съм изпитвал само в един друг филм – „Moon“!

  3. @Z
    Възможно е и още как! А ако не можеш да разбереш как може да сме толкова надъхани за филм, няма как да ти го обясня в едно изречение. 🙂

    @AzUrAL
    Евала! 🙂