Камерън Диас

Откакто за първи път чухме за „The Counselor” през не чак толкова далечния януари добрите новини не спират да ни заливат, коя от коя по-обещаваща. Първо се израдвахме, че въобще има нов проект на Кормак МакКарти (при това не екранизация, а оригинален сценарий, описван от продуцента Стивън Шуорц като „едно от най-силните му и смущаващи произведения”), после стана ясно, че режисьор ще е Ридли Скот, а в главната роля ще видим Майкъл Фасбендър – винаги сме смятали, че е отличен актьор и на всичкото отгоре умее да си избира проектите, но колко добре му се получават нещата на този човек, направо не е истина. Прибавете към всички тези благини и новината, че Хавиер Бардем и Брад Пит ще поемат другите две мъжки роли и положението става почти невероятно.

За съжаление, сега научаваме от Twitch първото леко разочарование около кастинга – ролята, която беше привлякла вниманието на Анджелина Жоли (според слуховете Пенелопе Крус също проявявала интерес), в крайна сметка ще отиде при Камерън Диас.

Доста изненадващо решение и въпреки че в никакъв случай не поставяме под съмнение Ридли Скот и сме 100% сигурни, че знае какви ги върши, Диас определено не е от калибъра на изброените по-горе имена, дори в сравнение с най-младия от тях. Разбира се, и тя е имала няколко наистина качествени роли и то в яки филми, но напоследък излагацията й е толкова пълна, че и ние – като повечето хора – приемаме добрите й попадения като случайност.

Сигурни сме, че под режисурата на Скот и с материала на МакКарти, това в крайна сметка ще се окаже най-доброто й изпълнение до момента, но да се надяваме, че няма да бледнее сред останалите – ако наистина се готви за ролята на фаталната Малкина, Диас ще трябва да мобилизира целия си талант и три пръста отгоре.

Очаква се снимките на „The Counselor” да започнат до няколко седмици, не се съмнявайте, че ще ви държим в течение със случващото се около проекта – знаем, че го казваме за доста заглавия, но този филм наистина е един от най-очакваните за следващата година.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *