Честно казано, не ни вълнува чак толкова какъв ще е следващият филм на любимеца ни Едгар Райт – иска ни се просто да се захване за работа. Силно се съмняваме, че се мотае (всъщност ни готви няколко доста интересни проекта, един от които е „The Night Stalker”), но от страхотния „Scott Pilgrim vs. the World” мина доста време и е крайно време да видим нещо ново. Да се надяваме, че последният tweet на Райт означава, че бавно, но сигурно се приближаваме към премиерна дата:

Ant Man

Да, очевидно става дума за „Ant Man”, което е повече от отлична, но за съжаление, не кой знае колко сигурна новина, особено след като върви със следния текст: „Received this in the mail. What can it mean?”

От друга страна, неотдавна Кевин Файги сподели с Bleeding Cool, че въпреки всички забавяния, шансовете ни са по-добри от всякога (може би е по-точно да кажем „техните” шансове, но всеки истински фен знае какво имаме предвид):

„Бих казал, че сме по-близко от всякога в дългата му история. Може би осем години. Обикновено пиша и-мейл на Едгар всеки два или три дни и през тези 8 години сме били по-далеч и по-близо… Сега сме по-близо от всякога. Надявам се скоро да се получи.”

Много ще се зарадваме, ако се окаже, че има известна истина в предчувствието ни, че „Marvel” само са чакали успеха на „Отмъстителите”, за да се прехвърлят към по-малко познати, но суперяки герои, и то под режисурата на наистина талантливи режисьори. А ако „Ant Man” не се получи, ще потъгуваме, ще потъгуваме и след това ще стискаме палци за „The World’s End” – през януари Саймън Пег пусна ето тази снимка:

Едгар Райт и Саймън Пег

А към края на миналия месец Пег обеща, че в момента, в който приключи работа по продължението на „Стар Трек”, веднага ще се захванат с довършването на сценария:

„Знам, че се позабавихме, но в момента, в който се върна от космоса, ще го завършим веднъж завинаги.”

Вторият вариант поне е готов…

World’s End

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *