Джеймс Макавой и Джесика Частейн

Проект със заглавие „The Disappearance of Eleanor Rigby” е предизвикателен поне по две причини. Първо – всички, които поназнайват нещичко от класиката в съвременната музика с автори Ленън/МакКартни, се запитват веднага „има ли нещо общо с песента?”. Второ – обещанието е не за един, а за два, независими един от друг филма. Грешка – не съвсем независими, а по-скоро взаимно допълващи се. Амбицизната идея е на сценариста-режисьор и дебютант Нед Бенсън, който се стреми да пресъздаде различните погледи към връзката на една семейна двойка в Ню Йорк. Перспективата на съпруга ще бъде отразена в „The Disappearance of Eleanor Rigby: Him” с помощта на Джеймс Макавой; зрителите ще гледат през погледа на съпругата в „The Disappearance of Eleanor Rigby: Her” – в ролята Джесика Частейн.

Излишно е да споделям колко съм доволна от тази новина – заради актьорското присъствие! И на двамата. Много залагам на Макавой пред предишната перспектива в „Неговата” роля да се появи Джоел Еджъртън. Според Variety филмите ще бъдат самостойни, не се очаква единият да е продължение на другия или обратно. Освен това вероятно ще бъдат пуснати на екран по едно и също време. Което означава, че публиката ще избира коя гледна точка предпочита да види, а ако се „жертва” и за двете – всеки ще може да реши в какъв ред да подходи към филмите. Героят на Джеймс ще бъде собственик на ресторант, героинята на Джесика ще е неговата съпруга Елинор, която се „връща в колежа”, каквото и да означава тази крайно недостатъчна характеристика в официалния прес-рилийз по повод проекта.

Очаква се снимките да започнат през юли, а продуцентите от Myriad Pictures обявиха присъединяването на Макавой в дните на Кан с надежда името му да привлече интерес от страна на разпространители.

All the lonely people
Where do they all come from?…
Where do they all belong?

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *