Now You See Me” на Луи Летрие е магьоснически трилър, разказващ за група илюзионисти, които раздават на публиката взетите пари от поредица от банкови обири, които организират по време на свръх-опасните си номера, и за специалния екип на ФБР, поставил си за цел да ги закове на местопрестъплението.

В края на ноември миналата година видяхме официален постер на филма, а сега USA Today представят и първата снимка, на която Айла Фишър – една от многото звезди на филма – най-вероятно се намира в средата на измъкването си от сложен, подводен капан.

Айла Фишър в „Now You See Me”

Като добавка към снимката може да видите и един репортаж на ET от снимачната площадка.

„Четиримата конника” са страхотна група илюзионисти, начело с чаровния Атлас (Джеси Айзенбърг), които изпълняват високотехнологични магически номера – удивяват зрителите си с обир на банка, която се намира на друг континент, след това разобличават чиновник с престъпно минало и буквално преливат неговите милиони в банкови сметки на хора от публиката.

Агентът на ФБР Дилън (Марк Ръфало) е решил да се справи веднъж завинаги с магьосниците – да ги накара да си платят за престъпленията и да предотврати поредния им, още по-дързък обир. Междувременно той е принуден да работи с детектива от Интерпол Алма (Мелани Лоран), към която изпитва инстинктивно подозрение. В отчаянието си Дилън се обръща за помощ към Тадеуш (Морган Фрийман) – прочут разобличител на фокуси, който твърди, че обирите се извършват с помощта на дегизировка и видео трикове. А би ли могло наистина да съществува… магия?

Докато напрежението расте и светът очаква поредния удар на „Конниците”, Дилън и Алма се надпреварват в търсене на отговор. Скоро става болезнено ясно, че да си с една стъпка пред майсторите на илюзията е просто невъзможно – този стремеж си остава извън способностите на който и да било мъж… или жена.

Режисьор на филма е Луи Летрие („Транспортер”, „Сблъсъкът на титаните”, „Невеоятният Хълк”), а сценаристи са Боаз Якин („Принцът на Персия: Пясъците на времето”), Едуард Рикорт, Джош Епълбаум, Андре Немец („Мисията невъзможна: Режим „Фантом”) и Ед Соломон („Мъже в черно”). В ролите са Джеси Айзенбърг, Уди Харълсън, Марк Ръфало, Айла Фишър, Мелани Лоран, Майкъл Кейн, Морган Фрийман, Дейв Франко и др.

Премиерата е на 18 януари 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Тва звучи доста добре.Обичам филми с подобен сюжет, а пък и актьорския състав е супер.Надявам се да се получи качествен филм.

  2. Напълно споделям по – горното мнение! На думи звучи супер надявам се и на екрана също да е така!

  3. С всички ни е така – надяваме се да се окаже качествен филм. Има потенциал, само Летерие трябва да превъзмогне себе си. 🙂 Ох, трябва да му оправя името на този човек. 🙁