Миналата седмица бяхме сюрпризирани от изключително неприятната новина, че „Прометей” няма да бъде показван в родния IMAX, което както вече казахме, можем да определим само и единствено като престъпление. Огорчени разпитахме „защо и как” и да ви кажем причините са толкова безумни, че направо ни влудяват и ни карат страстно да мразим смотаната родна действителност. А най-тъпото е, че всичко може да се оправи много лесно, само дето никой не иска да отстъпи…

За съжаление, поради начина, по който получихме информацията (off the record) не можем я споделим открито, а и повярвайте ни, по-добре да не се натоварвате и вие с тъпотии, само ще кажем, че е невъзможно да посочим с пръст и да кажем „този е виновен” – причините са… комплексни.

Както и да, нямаме намерение да си разваляме кино празника. Ще припалим някъде в чужбина, където не дублират филмите и ще си го изгледаме подобаващо. Хем ще се поразходим малко.

А сега хвърлете едно око на последните снимки от филма, които вече сме виждали в „скановете” от „Empire”, но съвсем друго си е в качествена резолюция.

Прометей

Режисьор на „Прометей” („Prometheus”) е Ридли Скот, а в ролите ще видим Нуми Рапас, Майкъл Фасбендър, Чарлийз Терън, Идрис Елба, Гай Пиърс, Логан Маршал-Грийн, Рейф Спол, Шон Харис, Кейт Дики, Бенедикт Уонг и Патрик Уилсън.

Българската премиера е 1 юни 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

9 Comments

  1. Чарлийз роботка ли щеше да е, че на такава прилича?
    Нуми на някои кадри са я докарали доста красива!

  2. Ооооо, тоя бастун Алекс Джоунс е добре познат психопат и майстор на параноята и конспиративните теории. Тотален клоун. Един път в едно видео крещеше като шимпанзе, което известява останалите примати за наближаващата опасност. А в друг клип говореше за заговор срещу него, гол до кръста.

  3. Не го бях чувал тоя смешник Алекс Джоунс, но самият факт, че някой се връзва и/или разпространява конспиративни теории за кухи планети и спътници, хора-рептилии, ЦРУ-11-ти септември, древни извънземни култури, „посадени“ на Земята, юдео-масонски заговори с Илюминати-сатанизъм, Нибиру-лайна, отровни самолетни дири, Никола Тесла и енергийното му оръжие, причинило Тунгуския инцидент, апокалиптични H.A.A.R.P.-безумия, майски календари и прочее смехории… не знам. Ебаси просто. Ама е пълно с такива кретени, а в България те се увеличават с геометрична прогресия, съизмерима с интензитета и процентните мащаби на креационизма в САЩ. Това, разбира се, говори за две неща: първото е, че сме жалки, параноясали суеверни палячовци; второто е, че сме невежи като пещерняци.

    PS Май адски се отплеснах(ме). По протокол: „Прометей“ ще сцепи!

  4. @UZUMAKI,
    ебаси прозрението, пич! Рулира:) Зависимостта е такава – колкото си по-беден, толкова си по-суеврен и невеж. Така че ще продължи тази прогресия:(

  5. @Silver
    Остава и това да стане, да почнеме да дублираме и игралните филми. 🙁
    Имах предвид, че у нас няма да го дават на IMAX и ще трябва да отида в чужбина, а доста държави наоколо дублират филмите си. Ще трябва да намеря такава, в която не го правят и имат IMAX.

    А този скапаняк от клипчето, няма смисъл да го коментирам.

  6. О, тази новини не съм я изпуснал, споко. Просто ми трябва технологично време за постване. 🙂