Точно 34 години след като „Ани Хол” спечели „Оскар” за най-добър филм, големият Уди Алан представи първия трейлър на най-новия си филм „To Rome with Love”, с който гениалният невротик се завръща пред камерата след шестгодишно отсъствие.

С този филм продължава успешната поредица на Алан – шеговито наричана от нас „романтични приключения из Европа” (според слуховете тя ще продължи и със следващия му филм, който ще се снима в Копенхаген) – която, както можете да се досетите от заглавието, този път е посветена на „Вечния град”.

Не бихме могли да кажем нищо друго, освен типичен Уди – с всичките негативи и позитиви, които произтичат от това. На нас ни изглежда приятен, но дали ще оправдае големите очаквания, които се появиха след сериозния успех на „Полунощ в Париж”, само времето ще покаже.

Както във всеки филм на Алан, и в „To Rome with Love” имаме цяло съзвездие актьори, сред които Алек Болдуин, Роберто Бенини, Пенелопе Крус, Джуди Дейвис, Алисън Пил, Грета Гъруиг, Елън Пейдж, Джеси Айзенбърг и др.

Премиерата е 22 юни.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. „Полунощ в Париж” беше толкова успешен, защото бе хем „ала Уди Алън“, хем не чак толкова. И най-важното, той самия не се появяваше.
    Още от трейлара тук мирише на типичен Уди Алън. Тоест феновете му ще са в екстаз, а общата публика няма да изтрае и първите 15 минути.

  2. На никой не му пука за останалата публика. Най-вече на великия Уди. That’s the beauty of it.

  3. И най-после Уди отново играе. Най-добрите му филми са и с него като актьор – „Банани“, „Зелиг“, „Ани Хол“, „Хана и нейните сестри“, „Престъпления и прегрешения“, „Манхатън“, „Мистериозно убийство в Манхатън“, „Да разнищим Хари“…
    Изключения правят само няколко шедьовъра като „Мач Пойнт“ и „Пурпурната роза от Кайро“

  4. В интерес на истината „Полунощ в Париж“, не ми е от най-любимите филми на Уди. Той обаче е гигант и очкавам всеки негов филм с интерес. И да, Уди си има публика и не се вълнува особено от тези, които не го харесват. 🙂