След тийзъра, който ви представихме във вторник, беше крайно време за истинския първи трейлър на „Looper” и първоначалната ни реакция е, че макар всъщност да изглежда доста яко, ние определено имаме притеснения. Имаме фантастка за пътуване във времето (и още в трейлъра се споменава парадокса), екшън, добри ефекти, но без да се прекалява, актьорският състав не е никак зле – ама никак – и режисьор е Райън Джонсън, който,както добре знаем, има сериозен потенциал. А сега и първи трейлър, който е малко по-тийзърски от очакваното, но въпреки това изглежда доста добре. Проблемът е, че „Looper” има потенциала и да се окаже брадва, подобно на „Дилъри на време” и „Repo Men”.

Вижте сами.

Дето има една приказка, обещания, обещания, дано не останем излъгани. На второто гледане на трейлъра се зачудихме дали и във филма ще следим основно младия Джо или ще видим и гледната точка на по-възрастната му версия, изпратена от бъдещето незнайно защо без качулка.

А сега да се върнем към физиономията на Джоузеф Гордън-Левит и специалния грим. Защо, след един век кино, защо е нужно това? Не сме ли се научили вече да приемаме на доверие, че става дума за един и същи герой, изпълняван от двама души? Честно казано, имаме чувството, че вместо да ни хвърли още по-дълбоко във филма, подобна, изкуствена прилика (Гордън-Левит се оплаква, че гримът отнемал три часа всеки снимачен ден) само ще ни разсейва.

Дали е така ще разберем тази есен – американската премиера е 28 септември. И както вече знаете, режисьор на „Looper” е Райън Джонсън, а в ролите освен Брус Уилис и Джоузеф Гордън-Левит ще видим и Емили Блънт, Пайпър Перабо, Гарет Дилахънт, Джеф Даниелс и Пол Дейно.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Як е трейлъра,обаче наистина може да се окаже брадва .Помня че и за Surrogets така се бях надъхал. Кефи ме как има привкус на би-мууви , дано да си ги оставят филтрите и в крайният продукт и да стискаме палци да си е як филма ,наистина.

  2. Ох, дано да е по-хубав от „Surrogets“, че…
    Между другото той е жалък „рип-оф“ на един мнооого здрав роман – „Килн хора“ на Дейвид Брин. Препоръчвам го горещо. Много як сай-фай-ноар.