Въпреки че вече сме писали поне четири новини за „Byzantium” на Нийл Джордън, досега единственото, което сме виждали от филма, е деколтето на Джема Артертън в няколко крайно неофициални кадъра от снимачната площадка. За наше щастие – а 100% и ваше, не се правете на невинни, същата червена рокля се вижда и на първия, доста як плакат на филма.

Byzantium - плакат

По принцип, рекламирайки нов филм на Нийл Джордан, вероятно бихме избрали някое от другите му заглавия („Играчка плачка”, „Мона Лиза”, „Краят на аферата”, „Breakfast on Pluto”), но точно в този случай „От създателите на „Интервю с вампир” е повече от подходящо. Таглайнът „Irresistible. Immoral. Immortal.” говори сам за себе си.

Byzantium” е режисиран от Нийл Джордан по сценарий на Мойра Буфини, адаптация на нейна пиеса. В главните роли на майка и дъщеря вампири, които пристигат в малко градче, ще видим Джема Артертън и Сърша Ронан, а сред останалите актьори са Сам Райли, Джони Лий Милър, Том Холандър и Кейлъб Ландри Джоунс. Продуценти са „WestEnd Films”, а разпространители във Великобритания са „StudioCanal”. Премиерната дата е все още неизвестна.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Lol, Джема Артертън не е ли малко млада да играе майка на Сърша Ронан…..

  2. Може да е млада ама на ли знаеш че кръвопийците са безсмъртни!

    Но външен вид е млада ама като нищо може да е 500-600 години! 🙂

  3. Щом Оливия Уайлд изигра майката на Джъстин Тимбърлехк, значи и Артертън може да е майка на Ронан. 🙂 🙂 🙂