Дори и да не бяхме чак такива любители на фантастиката пак щяхме да очакваме „Looper” с доста голям интерес, главно заради Райън Джонсън, който само след два големи филма („Brick” и „Братята Блум”) успя да се утвърди като един от най-интересните и оригинални млади режисьори работещи в момента.

Филмът е мрачна фантастична история, в която престъпните босове от близкото бъдеще изпращат своите жертви назад във времето, където те се ликвидират от така наречените „Loopers”. Еди от тях, Джо (Джоузеф Гордън-Левит ), методично изпълнява задълженията си до момента, в който открива, че една от жертвите му всъщност е неговата по-възрастна версия (Брус Уилис).

Вече имахме възможност да видим първата официална снимка от филма, както и една от типа „зад кулисите”, а сега е ред на чисто новия официален постер (представен от SlashFilm), както и на две снимки на Гордън-Левит (с грим и протези, за да прилича на младия Брус Уилис), които се намират в нета от известно време, но ние чак сега стигаме до тях.

Looper - плакат

Не сме съвсем сигурни, че този плакат ни харесва, струва ни се прекалено буквален и очевиден. Липсва му мъничко въображение. Този факт обаче, по никакъв начин не разваля отношението ни към филма. Тази работа може да свърши първият трейлър, който според Twitter акаунта на филма ни предстои да видим на 12-ти, този месец. Ние обаче сме оптимисти.

Ето и споменатите снимки на Левит.

Джоузеф Гордън-Левит

Джоузеф Гордън-Левит

Режисьор на „Looper” е Райън Джонсън, а в ролите освен Брус Уилис и Джозеф Гордън-Левит ще види и Емили Блънт, Пайпър Перабо, Гарет Дилахънт, Джеф Даниелс, Пол Дейно.

Премиерата е 28 септември 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Наистина са ги направили да си приличат … но струва ли ми се или гримът е прекалено очевиден ???

  2. Тоя филм ще е супер! Трябва да правят повече филми с пътуване във времето! Джоузеф е пич!