Hotel Noir” предлага две неща, по които си падаме страстно: „noir” и Карла Гуджино. Всъщност три, защото действието, общо взето, се развива в една стая, а ако ни следите редовно, значи знаете, че обожаваме подобни филми и дори сме склонни да прощаваме известни недостатъци. Не, да кажем последно четири, защото описват „Hotel Noir” като „sexually charged” трилър, а за такива филми имаме специално място в сърцето си, особено ако са с участието на Гуджино. Абе, въобще, всичко звучи все едно за нас е правено.

Добрата новина е, че снимките на филма вече са приключили и няма да ни се налага да чакаме твърде много, докато го видим. Лошата, е че за филма няма почти никаква информация в нета, което малко ни притеснява. Честно казано, ако го нямаше първия официален кадър от филма, който можете да видите по-долу, щяхме да си помислим, че цялата работа е прекалено хубава, за да е истина. Допълнително уверение в истинността на проекта идва от Collider, благодарение на които виждаме снимката, които са поместили и официално прессъобщение, в което се съобщават подробности за проекта.

Hotel Noir

Действието на филма се развива през 1950 г. и разказва за детектив, който се укрива в хотел, очаквайки да бъде убит. В продължение на една нощ следваме детектива, който се среща с няколко героя, преследвани от свои собствени демони и постепенно ни се разкрива истината за това как и защо се е стигнало до този кошмар.

Режисьор на „Hotel Noir”  е Себастиан Гутиерес („Готика”, „Змии в самолета”), което е малко притеснително, но нека не съдим предварително, а в ролите са Руфъс Сюъл, Карла Гуджино, Дани ДеВито, Росарио Доусън, Малин Акерман и Робърт Форстър.

На този етап премиерната дата все още не е известна.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. По дяволите!
    Опасно е когато нещо ти хареса толкова много от първия път.
    Това повдига очакванията, а високите очаквания често водят до разочарование.
    Но снимката е… mmmm… hell of delicious!
    Влиза в списъка с очаквани филми.

  2. Определено ми харесва стила на Гутиерес, а и явно и той като нас си пада по Гуджино. Последните му три филма са все с нейно участие Women in Trouble, Elektra Luxx и Girl Walks Into a Bar 🙂

  3. Не просто си пада по нея, ами й е гадже от има-няма 15-20 години, също така 🙂

    Заедно бачкат още в дебютния филм на Гутиерес – „Целувката на Юда“, издаван у нас на видео в далечното минало, о, йе.
    Някакси не съм му фен на тоя момък, никога не засне нищо по-добро от това, а и за него съм със смесени чувства. Виж, Карла е друга работа.

  4. Карла е божествена! Убивам да гледам някой от „домашните филми“ на Гутиерес, ако ме разбирате. 🙂 Ама и този ще свърши работа. 🙂