Джерард Бътлър

Поредният трилър е потеглил към екрана – дребен престъпник жадува за възмездие над хората, които са го натопили пред властите; сценарият е в „черният списък” на нереализирани проекти от 2009 година и е известен с факта, че главният герой на историята има само една реплика в целия проекто-филм.

Първото нещо, което ми хрумна, когато прочетох това, беше Шварци в „Конан варваринът” и емблематичната фраза, която дълго смятах за единственото му вокално включване във филма „Melinda, someone wants to kill me!”. И съвсем не смятам да споря дали е така или не – това са ми тийнейджърски спомени, не подлежат на коментар!

За трилъра „Motor City” обаче първо се е готвил Доминик Купър, и след като се оказва, че графикът му не съвпада с продуцентските планове, го замества Джейк Джиленхол. Малко след неговото оттегляне ролята е предложена на Джереми Ренър, който отказва, а сега Variety съобщава, че Джерард Бътлър преговаря с режисьора Арбърт Хюз.

Гари Олдман и Амбър Хърд

Може би направих грешка, че не гледах „Книгата на Илай”, но едно от едновремешните ми „guilty pleasures” е „От Ада” на братята Хюз – и сигурно заради това очаквам не-толкова-скептично новата режисьорска авантюра на Албърт. Още повече Бътлър е сред любимците ми (говори се, че току-що излизал от клиника – жалко ако е истина), Амбър Хърд ще му прави компания (много горещо това момиче, ей!) и още един изключително важен факт – самият Гари Олдман ще влезе в ролята на злодея. Нямам претенции – ако ще Бътлър да не си отвори устата въобще, този филм ще се гледа.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 Comments

  1. Съвета ми е да си поправиш грешката с „Книгата на Илай”, не вярвам да не ти хареса 🙂

  2. @MCFOXXX
    Прав си. 🙂

    @Svetly
    Аре гледай го, и сподели, че ми е любопитно. 🙂

    @Milbo
    Ха! Не знаех. 🙂 Браво на момичето. 🙂

  3. „Книгата на Илай“ не е лош филм, но след повече от едно гледане става досаден. Припомних си малко, докато бях на работа и наистина има няколко кадъра, които са супер, но ужасно ме дразни тоя филтър ли е какво е, което ползват, за да изглежда толкова сиво всичко. Изобщо не изглежда убедително както беше „The Road“ примерно.

    И бях забравил, че играе Том Уейтс.