Първият трейлър на подготвяната от Адам Шанкман („Лак за коса”) филмова интерпретация на бродуейския рокаджийски мюзикъл от 2006 г. „Rock of Ages” не успя да ни впечатли особено, въпреки кретенското включване на Том Круз като рок динозавъра Стейси Джакс и тогава споделихме, че се надяваме разочарованието ни да се дължи на това, че просто очаквахме нещо различно и при следващия трейлър, когато ще знаем точно за какво става въпрос, нещата да се оправят.

Е, вторият трейлър е вече факт, но за съжаление, все още не сме развълнувани.

http://www.youtube.com/watch?v=Y9haOCRvNYE

Малко ни е тъпо, че не се кефим, защото на хартия във филма има все неща, които ни радват: готини актьори, които се правят на кретени – Алек Болдуин, Том Круз, Ръсел Бранд; прилично количество „camp” евтинийка и не на последно място, музикално оформление от легендарни рокендрол парчета.

Стискаме палци поне крайният резултат да ни задоволи.

Филмът разказва за амбициозен млад композитор и писател на текстове, който се сблъсква с младо момиче, погълнато и изплюто от лосанджелиската рок сцена през 80-те, след като се забърква със супер популярната рок звезда Стейси Джакс.

Режисьор на „Rock of Ages” е Адам Шакман, а в ролите ще видим Том Круз, Джулиан Хъф, Малин Акерман, Пол Джиамати, Алек Болдуин, Ръсел Бранд, Катрин Зита-Джоунс, Брайън Кренстън и Мери Джей Блайдж.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. изгледах го леко с физиономия „wtf?“…
    голЕм скепсис ме налегна… Катрин май-добре-ще-стои 🙂
    за другото – присъединявам се към мнението на Домакина 8)