Уолъс Лангъм

Ужким трябваше да е малък, скромен проект – наистина с интересна история, качествено направен и с Антъни Хопкинс в главната роля, но все пак от по-незабележимите независими заглавия, които едва-едва се преборват за внимание – но всъщност вече пишем пета новина за „Alfred Hitchcock And The Making of Psycho” и както е тръгнало, докато стигнем десетата и с този актьорски екип, сигурно вече ще е най-чаканият от нас филм на годината.

И не само имената на актьорите са впечатляващи – Антъни Хопкинс, Хелън Мирен, Скарлет Йохансон, Тони Колет, Джеймс Д’Арси, Дани Хюстън, Джесика Бийл, Майкъл Щулбарг, Майкъл Уинкот, а сега към тях се присъединява и Уолъс Лангъм – още по-интересни са ролите им: Хичкок, съпругата му Алма Ревил, Джанет Лий, асистентката на Хичкок Пеги Робъртсън, Антъни Пъркинс, приятеля на Алма Уитфийлд Кук, Вера Майлс, холивудския агент Лю Уосърман и доста изненадващо психопата, вдъхновил „Психо”, Ед Гийн (за тези, които ги мързи да проследят актьорите и съответните роли, Гийн ще се играе от Уинкот).

Най-новото попадение Лангъм („От местопрестъплението”) може да е не е най-вълнуващото име в каста, но за сметка на това ще играе гениалния дизайнер Сол Бас, а това е страхотна новина. Честно казано, не сме съвсем наясно колко голяма ще е ролята – филмът трябва да намери място и за Гийн, и за създаването на „Психо”, и за взаимоотношенията на Хичкок и жена му, а сега и за прословутия скандал със сцената под душа, за която Бас смята, че не е получил достатъчно признание.

Снимките на „Alfred Hitchcock And The Making of Psycho” започват този месец, под ръководството на Саша Джеревеси. За съжаление, все още няма премиерна дата.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *