Честно казано, трейлърът на „Зов за завръщане” събира доста повече положителни коментари, отколкото очаквахме. Лично ние не знаем какво точно да мислим за него и все още се лутаме неопределено – когато страстно мразихме проекта нещата бяха далеч по-лесни – и надеждите ни са с напредването на рекламната кампания положението да ни се изясни.

Ако и вие се чувствате като нас, хвърлете едно око на краткото филмче зад кулисите и на споменатия по-горе трейлър, но този път с коментар на режисьора Лен Уайзмън и вижте дали те ще ви помогнат да решите.

http://www.youtube.com/watch?v=Uzz3SR43FJE

Добре дошли в „Rekall”, компанията, която с един малък имплант може да превърне мечтите ви в истински спомени. За работещия във фабрика Дъг Куйед (Колин Фарел) мисловното пътешествие звучи като перфектната почивка от обикновеното му съществуване. Но когато процедурата се обърква, Куейд изведнъж се превръща в преследван човек. С размита граница между фантазия и реалност и с личния му свят висящ на косъм, Куейд трябва да открие истинската си самоличност, истинската любов и истинската си съдба.

Режисьор на „Зов за завръщане” („Total Recall”) е Лен Уайзман („Подземен свят”, “Умирай трудно 4”), а в ролите са Колин Фарел, Джесика Бийл, Кейт Бекинсейл, Брайън Кренстън и Бил Най.

Българската премиера е 18 август 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments