От време на време в супердразнещата нова мода да се пускат тийзъри на трейлърите изскача по някой „Прометей” или „Зов за завръщане”, чиито няколкосекундни клипчета напълно си заслужават, но в повечето случаи този род реклами са напълно излишни. За съжаление „Looper” на Райън Джонсън – филм, който по принцип очакваме с много голям интерес – е точно от този тип.

В едноминутното клипче не виждаме почти никакви кадри от филма, а вместо това Джонсън и една от звездите на филма, Джоузеф Гордън-Левит, се правят на остроумни и споделят за какво става въпрос в него и кога можем да очакваме истинския тийзър трейлър.

http://www.youtube.com/watch?v=PTyWAfqDrGA

Има нещо изключително смущаващо в начина, по който са направили Гордън-Левит да прилича на Уилис – изглежда ни почти страховито.

Ако не сте разбрали от по-горната презентация, „Looper” е мрачна фантастична история, в която престъпните босове от близкото бъдеще изпращат своите жертви назад във времето, където те се ликвидират от така наречените „Loopers”. Един от тях, Джо (Джоузеф Гордън-Левит), методично изпълнява задълженията си до момента, в който открива, че една от жертвите му всъщност е неговата по-възрастна версия (Брус Уилис).

Режисьор на „Looper” е Райън Джонсън, а в ролите освен Брус Уилис и Джоузеф Гордън-Левит ще видим и Емили Блънт, Пайпър Перабо, Гарет Дилахънт, Джеф Даниелс и Пол Дейно.

Премиерата е 28 септември 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *