No body is safe!

Преди един месец видяхме нецензуриран трейлър на суперочаквания от нас „Пираня 3DD” и тогава споменахме, че когато имаш „double D” в заглавието си, просто е задължително да отговориш на определени очаквания, свързани с циците. И докато в трейлърите имахме възможност да се насладим на няколко кадъра, то на „плакатния фронт” нещата бяха далеч по-постнички.

Съзнаваме, че при точно този тип реклама, нещата стоят по малко по-различен начин и няма как да изпльоскат чифт голи цици, само за да отговорят на нашите (загорели) очаквания, но поне можеше да ни зарадват с нещо по-секси в бански костюм. Е, сега тази грешка е поправена и в най-новите плакати на филма получаваме точно това. Вижте!

Пираня 3DD - плакат

Пираня 3DD - плакат

След като се пробуди по време на лятната ваканционна екстраваганца при езерото Виктория, пасажът кръвожадни пирани се насочват нагоре по течението, където търсят да си устроят пир в „Big Wet” – местен воден увеселителен парк, където щом се отнася за забава, „nobody does it wetter”. Въпреки че са дошли да се понамокрят, да се понапият и да понамажат, персоналът и гостите получават повече отколкото могат да понесат, когато се изправят срещу най-свирепите и кръвожадни пирани до момента. Трио, съставено от изключително волевата Мади и нейните приятели Бари и Кайл, трябва да се гмурне и да се опита да се справи с човекоядните същества… Но могат ли те да бъдат спрени?

Режисьор на „Piranha 3DD” е Джон Гулагър („Feast” и двете му продължения), а в ролите ще видим най-сексапилната жена за 2011 според списание „Esquire” Катрина Боудън, ветераните от първия филм Кристофър Лойд, Винг Реймс и Пол Шиър, както и Гари Бюси, Даниел Панабейкър, Дейвид Кехнър, Меган Танди и разбира се, Дейвид Хаселхоф, за който се надяваме да умре подобаващо.

Премиерата е 8 юни 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments