Изпитваме известно любопитство към подготвяната от Стюарт Бийти („Tomorrow, When the War Began”) екранизация на комикса на Кевин Гревиу „I, Frankenstein”, в която Ерън Екхарт ще изпълнява ролята на иконичното чудовище на Мери Шели (или по-точно на негово съвременно проявление), затова бързаме да ви представим първата снимка от снимачната площадка, на която виждаме Екхарт в пълен костюм и грим.

Във филма известното чудовище е доживяло до днешни дни и работи като частен детектив в „мрачен, готически метрополис”, където се забърква във „вековна война между два безсмъртни клана”. Адам е преследван от демони, които искат да научат тайната на неговото сътворение, за да могат да създадат своя собствена армия от реанимирани трупове.

Ерън Екхарт като Франкенщайн

Ерън Екхарт като Франкенщайн

Е, не е от най-грозните варианти на чудовището на Франкенщайн, които сме виждали. Явно, след „Черният рицар” на Екхарт не му се е искало отново да се гаврят с лицето му и са се спрели само на един-два незначителни белега. Или това, или героят му си е спретнал една-две пластични операции, тъй като се е чувствал несигурен в себе си. Нали все пак става въпрос за модерна версия.

Режисьор на „I, Frankenstein”е Стюарт Бийти, а освен Ерън Екхарт в него ще видим Бил Най като злодея, Сократис Ото като дясната му ръка, Ивон Страховски като отдадена на работата учен, която работи за демоните, и Миранда Ото като кралицата на гаргойлите, които помагат на Франкенщайн.

Премиерата на филма е 22 февруари 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

 1. Като цяло много яко, но всичко зависи от крайния резултат 🙂 Иначе аз много харесвам такива неща 🙂

 2. Това е най-метросексуалния Франкенщайн, който съм виждал … то аз имам по-грозни съседи 🙂 🙂 🙂

 3. O, Ивон Страховски, страшна мацка, добре че си е намерила работа след финала на ,,Чък“

 4. @Silentium
  Винаги зависи от крайния резултат. 🙂

  @MadMax
  Къде живееш ти, бе? 🙂 🙂 Баси съседите. 🙂

  @трудел бъгър
  Добре че си е намерила работа след тъпотията „Убийствен елит“. 🙂 🙂