Джаред Харис

Актьорът, когото много харесваме и който жъне адмирации за ролята си в поредицата „Момчетата от Медисън Авеню” (“Mad Mеn”) Джаред Харис ще „поведе” екипа на нов хорър трилър, продуциран от Exclusive Media. Филмът ще се нарича „The Quiet Ones” и проследява шантав, харизматичен преподавател, който използва не-много-легални методи в работата си и предизвиква най-добрите си студенти да участват в опасен експеримент – създаване на полтъргайст от отрицателна човешка енергия. Ама как звучи само, а?! С особен свръхестествен привкус.

Стилът на филма може да се окаже подобен на „The Blair Witch Project” от края на миналия век, който с провокативността си в един момент се оказа родител на жанр. В основата на „The Quiet Ones” има достоверна история от 1974 година, и нищо чудно някой от участниците да е в ролята на снимащия-наблюдаващ професора и експериментите му.

По сценария работи Том Девил с асистенция от Крейг Розенбърг и Орeн Мувърман. Режисьор ще бъде Джон Поуг, който се подготвя за снимки през юни във Великобритания. Знаем на какво е способен Харис (видяхме какъв Мориарти направи при Гай Ричи) и затова обръщаме внимание на проекта, който иначе лесно би попаднал в графа „второразредни, за DVD-рилийз”. Според продуцентите пък „филмът ще бъде още един уникален хорър, който ще допадне на публиката в цял свят”. Да видим…

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *