What is it about robots that makes them so robotic?

Едва ли ще е преувеличение, ако кажем, че рекламната кампания на „Прометей” е една от най-добрите от последните няколко години. Основна заслуга за това носи viral частта, в която вече имахме възможност да видим няколко отлични снимки, диаграми, игри и видеа, сред които и впечатляващата презентация на Питър Уейланд на TED2023.

Най-новото забележително допълнение към кампанията е видео (своеобразно продължение на краткото клипче за растящото семейство на Weyland), което представя андроида Дейвид 8, който е важна част от сюжета на филма. Единственото, което можем да кажем преди да го видите, e, че Майкъл Фасбендър е уникален и е цяло щастие, че ще го видим във филма.

Заедно с видеото, на изцяло обновения сайт WeylandIndustries бяха представени (първоначално скрити, но бързо-бързо бяха разкрити) осем от емоциите, на които е способен Дейвид. Гледайки ги се чудим, дали във филма няма да видим още някоя скрита (непредвидена) емоционална страна на Дейвид. Все пак, не е като да не сме виждали дори и по-нови модели на тези „приятелчета” да дават на късо.

Дейвид 8 - Прометей

Дейвид 8 - Прометей

Дейвид 8 - Прометей

Дейвид 8 - Прометей

Дейвид 8 - Прометей

Дейвид 8 - Прометей

Дейвид 8 - Прометей

Дейвид 8 - Прометей

Дейвид 8 - Прометей - плакат

Режисьор на „Прометей” („Prometheus”) е Ридли Скот, а в ролите ще видим Нуми Рапас, Майкъл Фасбендър, Чарлийз Терън, Идрис Елба, Гай Пиърс, Логан Маршал-Грийн, Рейф Спол, Шон Харис, Кейт Дики, Бенедикт Уонг и Патрик Уилсън.

Българската премиера е 1 юни 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Е, Уникален е!!!
    Имам предвид актьорски Майкъл е страхотевичен!
    А по повод „Прометей“ оставам без думи – в очакване 😀