Гай Пиърс

Отскоро познат като Питър Уейланд, Гай Пиърс е най-новото попълнение в екипа на „Железният човек 3”, с което филмът се очертава изненадващо приятен като за второ продължение – Робърт Дауни джуниър, Гуинет Полтроу и Дон Чийдъл се завръщат, разбира се (жалко за Терънс Хауърд, но Чийдъл е идеален в ролята), отлична и не чак толкова очевидна новина е, че Скарлет Йохансон също ще се появи в ролята на Черната вдовица, а преди има-няма и две седмици научихме, че Бен Кингсли ще е злодеят.

Не е съвсем сигурно, но според Variety Пиърс ще е в ролята на учения Олдрич Килиън, който – в комиксите „Extremis” на Уорън Елис – създава „Extremis” нанотехнологията и в последствие я продава на терористи. Вече знаем, че „Бен Кингсли ще поеме роля, свързана с разпространението на вируса чрез нанотехнологиите”, така че се очаква той да е терористът. С две думи и Пиърс, и Кингсли са идеални за ролите си – не, че сме имали някакви съмнения.

С това се изчерпват всички ясни засега подробности около филма на Шейн Блек, с изключение на следното изказване от Кевин Файги:

Железният човек 3” е изцяло фокусиран върху Тони Старк и е до голяма степен вдъхновен от първата половина на първия филм. Няма действително да се върнем в пещерата, но винаги сме искали да върнем Тони там – останал без нищо, приклещен в капан и трябва да използва интелекта си, за да се измъкне оттам. Не може да се обади на Тор, не може да звънне на Капитан Америка, не може да звънне на Ник Фюри и не може да погледне към небето и да види Helicarrier на „S.H.I.E.L.D.”.

Снимките на „Железният човек 3” започват този май, а премиерата е 3 май 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *