Flim-Flam Man: The True Story of My Father’s Counterfeit Life

Миналата есен научихме, че следващият проект на Алехандро Гонзалес Иняриту може да е екранизацията „The Revenant” и дори се чуваха имената на актьори като Шон Пен и Леонардо Дикаприо. И както толкова често се случва в света на киното, да не говорим пък когато става дума за наистина интересни проекти, след това – тишина. За съжаление, около „The Revenant” все още няма никакво развитие, но за сметка на това Variety обявяват, че режисьорът се е насочил към съвсем нов проект.

Доскоро познат като „Flag Day”, но в момента неозаглавен, проектът отново е екранизация, този път по мемоарите на Дженифър Фогъл „Flim-Flam Man: The True Story of My Father’s Counterfeit Life”. Книгата разказва за баща й Джон – престъпник, отговорен за палежи, обири, измами, печатане на фалшиви банкноти и заговор за убийство, издирван от ФБР в продължение на шест месеца през 1995.

Действителната история на семейство Фогъл звучи достатъчно интересно сама за себе си, но когато става дума за проект на Иняриту, нямаме търпение да научим повече подробности. За съжаление, засега знаем само, че „New Regency” финансират начинанието, а сценарият е дело на Джез Бътъруърт („Fair Game”). Да се надяваме, че скоро ще добием представа за графика на проекта и още по-важно, кой смелчага ще се пробва с ролята на Джон. Ще ви държим в течение.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *