Вижте цял куп нови кадри и чуйте как звучи шотландски акцент на японски в най-новия международен трейлър на „Храбро сърце” („Brave”), който освен всичко друго, разкрива и доста подробности от сюжета, нещо, което всяка една от досегашните реклами на филма, които видяхме – тийзъра, пълния трейлър, откъса и оскаровия тв спот – се стараеше да не прави. Това обаче, не бива да ви притеснява, защото колеги имали щастието да гледат филма ни уверяват, че все още доста неща остават скрити и в крайна сметка има какво да ни изненада.

Смятаме, че няма нужда от някакви допълнителни коментари – също като всичко останало, което видяхме от „Храбро сърце”, и този трейлър ни изглежда чудно.

Вижте и японския постер на филма, продължаващ традицията на прекрасния контраст между синия фон и забележителната оранжево-червеникава коса на принцеса Мерида.

Храбро сърце - плакат

Ситуиран в мистичните шотландски планини, „Храбро сърце” разказва за младата Мерида (Кели Макдоналд) – принцесата на кралство, управлявано от крал Фъргюс (Били Конъли) и кралица Елинор (Ема Томпсън). Непокорна дъщеря и умел стрелец, един ден Мерида нарушава стар и свещен обичай и по този начин отприщва сериозни сътресения в кралството. В опит да поправи грешката си Мерида търси помощта на ексцентричната старица Мъдрата Жена (Джули Уолтърс) и получава правото на, както се оказва, едно злополучно желание. В приключението на Мерида се включват и огромният Лорд МакГъфин (Кевин МакКид), нацупеният Лорд Макинтош (Крейг Фъргюсън) и свадливият Лорд Дингуол (Роби Колтрейн).

Режисьори на „Храбро сърце” са Бренда Чапман и Майк Андрюс, а българската премиера е 3 август 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *