Ако сте засекли 3-минутния леко просташки red band трейлър на „21 Jump Street”, който излезе в началото на ноември миналата година и сега, гледайки заглавието на новината се чудите колко по-удължен може да е един трейлър, вероятно не сте попадали на това рекламно чудо на „Мъжете, които мразеха жените” („The Girl With The Dragon Tattoo”).

Е, новият трейлър на този странен римейк на 80-тарския тийнейджърски сериал „Внедрени в час”, за който учудващо се чуват само супер-положителни отзиви, определящи го като неминуем хит, е с продължителност почти 5 минути. Минути, тъпкани от началото до края с псувни, просташки шеги и кретении.

Изглежда забавно и се надяваме, че са запазили малко шеги и простотии и за самия филм.

Класически екземпляри от американската учебна система, Шмидт и Дженко са изненадващ екип – единият е типичен „nerd”, а другият абсолютен „jock”, но стават приятели в полицейската академия, където комбинацията „ум и мускули” се оказва особено печеливша. Но след като стават истински полицаи, Шмидт и Дженко установяват, че работата не е толкова вълнуваща, колкото са очаквали. Освен ако не станат част от тайния „Jump Street” екип и не се завърнат в гимназията, където ще разследват опасна наркобанда. Разбира се, това не е единствената опасност в училище, както ченгетата под прикритие много добре си спомнят…

Сценарият на „Внедрени в час” е дело на Джона Хил и Майкъл Бакол („Scott Pilgrim vs. the World”). а режисьори са Фил Лорд и Крис Милър („Облачно с кюфтета”). В ролите ще видим Джона Хил, Чанинг Тейтъм, Бри Ларсън, Ели Кемпър, Айс Кюб, Роб Ригъл, Дейв Франко, Ник Оферман и Джони Деп в камео като образа си от оригиналния сериал, Том Хенсън.

Премиерата е 16 март.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Джона Хил в леко по-дебелата си версия изглежда по-естествено.
    Иначе филмът ще се гледа!