Loving husband. Devoted father. Ruthless killer.

Драматичната интерпретация на житието и битието на Ричард „The Iceman” Куклински – наемен убиец на мафията, който твърди, че е убил над 250 човека в периода 1948-1986, докато през това време успешно се представя за любящ баща и съпруг – съществува като проект от доста време, но премина през сериозни промени (включително отпадането на Джеймс Франко, Маги Джиленхол и Бенисио Дел Торо), преди да стигне до нас в сегашния си вид.

А този му вид включва изключителния Майкъл Шанън в ролята на Куклински, Дейвид Шуимър като колегата му Джош Розентал (трудно ни е да си го представим, но Рос като наемен убиец ни звучи интригуващо), Рей Лиота като мафиотския бос Рой Демо, Уинона Райдър като нищо неподозиращата съпруга, Крис Еванс в ролята на ментора му и Стивън Дорф като брат му Джоузеф Куклински, осъден за изнасилването и убийството на 12-годишно момиче.

Сега благодарение на CinemaTeaser можем да видим първия доста приятен официален постер (вече сме виждали един ранен тийзър, но той включваше имената на Франко и Дел Торо, които както стана дума вече не участват във филма), на който Шанън “is doing his thing” и изглежда като пълен психопат. Знаем, че той по принцип така си изглежда, но тук случаят е една идея по-различен.

The Iceman - плакат

Като бонус може да видите и една тест сцена, която може и да не присъства в самия филм, но от нея ще придобиете представа как Шанън ще подходи към ролята. В клипа ще видите и Майкъл Уинкот, който пък скоро ще изпълни ролята на друго от прекрасните човешки същества, създадени по образ и подобие на Господ, Ед Гийн.

Режисьор и сценарист на „The Iceman” е Ариел Вромен („Rx”„Danika”). Премиерата все още не е известна.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Уфф … това е роля-мечта за Майкъл Шанън … поне аз мечтая да го видя да играе психопат убиец (въпреки, че не съм запознат с битието на Куклински … може да е бил хрисим човечец :))