Честно казано, бяхме забравили, че ще има такъв филм. Първият трейлър от „Мадагаскар 3” не беше зле, но ни остава равнодушни (както, между другото, и втората част от поредицата) и по тази причина не се появяваше на филмовия ни радар за очаквани заглавия.

Сега от Yahoo представят нов поглед към филма, който също не успява да ни трогне особено, при все че в него има няколко любопитни глупотевини (излезли изпод „перото” на Ноа Баумбах), по които по принцип си падаме. Вижте дали вас ще ви спечели.

Алекс, Марти, Глория и Мелман все още не могат да се доберат до свидния си дом – „Голямата ябълка”. Спътници в комичните им приключения са крал Джулиан, Морис и пингвините. За своето пътешествие през Европа приятелите откриват перфектната дегизировка – един пътуващ цирк, който те преустройват в съвсем „мадагаскарски” стил.

Режисьори на „Madagascar 3: Europe’s Most Wanted” са Ерик Дранел, Том МакГрат, и Конрад Върнън. Ролите озвучават Бен Стилър, Крис Рок, Джейда Пинкет-Смит, Дейвид Шуимър, Саша Барон Коен, Франсис Макдомънд, Седрик „The Entertainer”, Анди Рихтер, Джесика Частейн, Мартин Шорт и Брайън Кренстън.

Премиерата е 8 юни 2012.

Мадагаскар 3 - плакат

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Никога не ми е харесвала тази анимация!

    С изключение на пингвините! 🙂