Ричард Кели и Едгар Рамирес

Въобще не ни вълнува всеобщото мнение за „The Box” на Ричард Кели, според нас е един доста амбициозен и приятен филм, който наистина не може да се сравнява с „Дони Дарко”, но пък е светлинни години пред „Southland Tales”. Честно казано, винаги сме смятали, че Кели има нужда от смяна на жанра и май точно това му предстои с „Corpus Christi”. И при това си е избрал добър актьор за главната роля.

Според Variety Едгар Рамирес ще участва в трилъра, чието действие се развива през 2014, като ветеран от войната в Ирак, който страда от особено сериозна психологична травма и (засега незнайно защо) се сдушава с богат и опасен индустриалец от Тексас. Не ни звучи особено вълнуващо, най-вече защото няма никакви подробности около сюжета, но един стандартен трилър сценарий и режисурата на Кели, който със сигурност няма да се удържи да не вмъкне нещо необяснимо… това вече звучи интересно. Особено с Рамирес в ролята на бивш войник с психични отклонения – роля, която ще му пасне идеално на леко чалнатата физиономия.

Corpus Christi” ще се снима в Остин Тексас този юли и продуценти, освен Кели, са Илай Рот и Робърт Родригес, което ни навява мисли, че филмът все пак няма да е съвсеееем типичен трилър. Ще видим.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *