Споменахме вече за увлечението по битническото поколение и възраждането му в кинообрази, както и за проекта „Kill Your Darlings” с екс-най-прочутото момче „магьосник” Даниел Радклиф – дойде време и да ви го покажем.

Kill Your Darlings - Даниел Радклиф

Kill Your Darlings - Даниел Радклиф и Дейн ДеХаан

Kill Your Darlings - Даниел Радклиф и Дейн ДеХаан

Kill Your Darlings - Даниел Радклиф и Дейн ДеХаан

Kill Your Darlings - Даниел Радклиф и Джак Хюстън

Kill Your Darlings - Даниел Радклиф

Вече е ясно кой поема нелеката роля на Джак Керуак – Джак Хюстън (но защо?!), както и кой ще се превъплъти в образа на Уилям Бъроуз – Бен Фостър. Ролята на Люсиен Кар (запознал Гинсбърг с Бъроуз) ще поеме Дейн ДеХаан, когото виждаме на снимките в интимна, неформална и доста отвеяна (като настроение) улична обстановка.

Опитните очи на майсторите са виждали по-впечатляващи персонификации на непокорния Алън – във „Вой” образът беше поверен на Джеймс Франко, но очевидно всяко поколение има нужда от нов пре-прочит на историческите факти – и все по-лесно е това да става на кино…

Пресичаме скептичните помисли – и гледаме с надежда към 2013, когато се прогнозира, че трябва да излезе проекта, режисиран от дебютанта Джон Крокидъс и написан от него, в съавторство с Остин Бън.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

 1. Радклиф всячески се опитва да се измъкне от стереотипа „Хари Потър“. Може би ще успее, ако продължава с подобен избор на роли, който демонстрира досега в 3-те си филма извън поредицата.

 2. страхотна новина 😉
  изобщо не разбрах за какво става дума 🙂

 3. @The Bear Jew
  Радвам се, когато такива като него се опитват. Няма значение дали им се получава.

  @heinrich
  Прочети и старите новини и ще разбереш. 🙂

  @Silver
  Дълго време смятах, че той и за Потър не става и че е най-голямата грешка в поредицата. – не можех да го трая. После го гледах като себе си в едно предаване и ми допадна. Оттогава се старая да не го съдя, пък и не съм му гледал други изпълнения.