„Джон Картър: Между два свята” („John Carter”)

Знаете ли какво? Всички у нас са специалисти. Няма значение каква е темата, ние винаги знаем по-добре от всички останали (най-вече от хората, които с това си изкарват прехраната) какво е хубаво и правилно и какво не. Хей, дори и ние сме си позволявали коментари за това (при това неведнъж, за което се извиняваме) как маркетингът на „Джон Картър: Между два свята” („John Carter”) трябвало да започне по-рано, защото историята била трудна за „продаване” и т.н., все едно сме правили кампанията на двайсет 200-милионни блокбастъра и ги разбираме тези неща.

Затова ще ви спестим подобни, смехотворни философствания по темата, както и такива за това кое колко гадно изглежда, на какво напомня, откъде е откраднато и всякакви други (по които явно сме специалисти, защото видите ли смятаме, че нещата в киното са се случили в реда, в който ние сме ги гледали, а не в който са били в действителност) и чисто и просто ще ви покажем най-новия удължен клип от филма, в който Джон Картър се изправя срещу гигантските бели маймуни от Марс. Както знаете, те бяха основен акцент в рекламната кампания на филма и по думите на самия Тейлър Кич, дори само битката с тях заслужава да си дадете парите за филма.

Както казахме, няма да коментираме. Ще чакаме да видим сцената в контекст, в 3D и по възможност на екраните IMAX и чак тогава ще изкажем „компетентно” мнение. Единственото, което искаме да кажем, че музиката от втората (трейлърската) част на клипа ни кефи на макс и ако знаете името ѝ или пък на изпълнителя  – предполагаме, че може да е Джакино, но залагаме я на „Immediate Music”, X-Ray Dog” или някоя от другите подобни групи творци – най-учтиво ви молим да споделите.

А сега хвърлете едно око и на две клипчета „зад кулисите”.

„John Carter” е екранизация по поредицата фантастични приключенски романи на Едгар Райс Бъроус за Марс (в основата на филма е първият роман „Принцесата на Марс”) и разказва историята на бившия военен капитан Джон Картър (Тейлър Кич), който необяснимо е транспортиран до Марс, където пряко волята си е въвлечен в сериозен местен конфликт, включващ Тарс Таркас (Уилям Дефо) и пленителната принцеса Дежа Торис (Лин Колинс). В един свят на прага на разрухата, Картър преоткрива своята човечност и разбира, че животът на планетата лежи в неговите ръце.

Режисьор на филма е Андрю Стантън („Търсенето на Немо”„УОЛ.И”), който прави игралния си дебют, а в ролите ще видим Тейлър Кич, Лин Колинс, Саманта Мортън, Марк Стронг, Кирън Хайндс, Доминик Уест, Джеймс Пюрфой, Поли Уокър, Томас Хейдън Чърч и Уилям Дефо.

Световната премиера е 9 март 2012.

„Джон Картър: Между два свята” („John Carter”)

„Джон Картър: Между два свята” („John Carter”)

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 Comments

  1. Чуват се добри отзиви за филма.
    Аз викам дано, защото имаме нужда той да е успешен, за да могат да се правят повечко сай-фай епики.

  2. много си е як Хон-Гил-Дон от марс 😉 Ще му дадем шанс. Съмнявам се обаче да успее да направи 300 мил. domestic.

  3. На никой няма да му пука за доместик приходите, ако вземе, че направи милиард по света! 🙂 🙂

  4. То не, че приходите имат значение, аз лично ще го гледам филма (няма да крия) и то с голямо удоволствие – пък каквото излезе. 🙂