Майкъл Фасбендър

Не ни се иска да започваме новината с поредното „явно са се сработили много добре на снимачната площадка на последния филм”, но просто нямаме избор, защото Майкъл Фасбендър, едва приключил ролята си в „Prometheus”, вече е потвърден за следващия филм на Ридли Скот, „The Counselor”. Надяваме се Ръсел Кроу да не се сърди.

Въпреки че няма шанс да се нареди сред най-отразяваните и внимателно следени от нас проекти (както съвсем естествено стана с „Prometheus”), „The Counselor” определено ни вълнува, още преди Скот да го поеме, в далечния януари, когато беше познат само като първия, супер обещаващ сценарий на Кормак МакКарти. Две седмици по-късно вече имахме режисьор, а сега и главен актьор (според Deadline). За съжаление, за сюжета няма нови подробности, но поне нямаме притеснения за кастинга на Фасбендър в ролята на „уважаван адвокат, който смята, че е достатъчно умен, за да се пробва с нарко-бизнеса без да го заловят”.

Deadline допълват, че Скот вече обмисля и кой да поеме ролята на злодея, така че скоро спокойно можете да очаквате още една новина за проекта. Засега имената, които се чуват, са повече от обещаващи: Брад Пит, Джереми Ренър и Брадли Купър. Единственото, което ни притеснява, е, че точно тези имена често се споменават около какви ли не заглавия, но рядко се стига до подписани договори. Разчитаме, че на Ридли трудно се отказва. Само питайте Майкъл Фасбендър.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *