От Apple представиха първия щатски трейлър на номинирания за чуждоезичен Оскар белгийски филм „Bullhead” на режисьора Михаел Р. Роскам, с Матиас Схонартс в главната роля.

Характеризиран като един от най-впечатляващите дебюти в киното през миналата година, „Bullhead” е мъчителен разказ за отмъщение, възмездие и намеса на съдбата. Тираничен фермер, напомпан със стероиди и хормони, сключва нелегална сделка с прочут мафиот, търговец на месо. Когато разследващият федерален агент е убит, а от миналото му се появява отново една специална жена, фермерът Джаки трябва да посрещне своите страхове и демони и да се справи с последствията от своите решения.

Получил адмирации на множество фестивали, включително и Берлинале, „Bullhead” е определян като един от най-оригиналните криминални трилъри в последните няколко години.

В Щатите ще бъде на екран в ограничено разпространение от 17 февруари, дано да имаме шанс да го видим и у нас.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Дринов , този филм заслужава специално внимание . Винаги се впечатлявам от бичи глави 🙂

  2. Именно Дринов ! Бичата глава ака Главочът е филм достоен за Оскар . Много по – класен от онзи филм на Иняриту – „Biutiful” . Който го гледа – няма да съжалява 😀
    Изнамерих едно не толкова лошо копие
    http://rutor.org/torrent/162375/bolvan_rundskop-2011-hdrip-den904
    Драмата на човека без яйца, зависим от стероидите и случайно попаднал в мелницата на хормоналната мафия, наистина плаче за статуетка!